Friday, 16 January 2015

Menangi Produk Cosmoderm Kegemaran Amri Yahyah!

Alhamdulillah rezeki lagi..

Saya masuk contest ni 3hb Disember 2014. tak sangka pulak boleh Menangi Produk Cosmoderm Kegemaran Amri Yahyah! ni.. heeee
terima kasih kepada yang anjurkan contest ni ya..

Dapat panggilan telefon dari mak ija:-
Mak ija : Mai ni ada barang. Tapi kena ambil  kat pos office sebab Posmen tu xdapat bawa barang penuh.
Mai :  barang apa pulak mak ija? mana ada mai beli barang.... (dengan penuh tanda tanya)
Mak ija :  entah lah.. 

Nak tak nak minta bantuan mak ija untuk pergi ke pejabat pos untuk ambil barang tersebut.. 

Balik kerja sampai je ke rumah.. dengan muka pelik. 
Eh eh !!  Cosmoderm ...

 
bila masa pulak saya beli cosmoderm ni.. dengan rakusnya saya membuka kotak tersebut..  

tara.... hambik kau... banyak nye lah benda ni..
dah rasa  macam teruja pulak nak mencari benda kat dalam tu.. hehehe


nah .. ini dia isi dalam kotak tadi. hihihi

baru lah teringat yang ada Join Contest dan hadiah nya adalah Produk Cosmoderm Kegemaran Amri Yahya! so maknanya botol yang kaler hitam dan kuning tu kenalah di hadiahkan kepada En. Suami ye dak? .. hehe

Terima Kasih Cosmoderm. << boleh terjah sebab ada mcm2 produk lagi !!




Nampak x yang kecil-kecil cili padi tu.. ha.. tu kena test semua tu.. heee
BEST nyee... 


"HADIAH UNIK UNTUK LELAKI ISTIMEWA DALAM KEHIDUPAN ANDA! ~ naa it's for my husband !

Amri Yahyah’s Favorite Perfumed Shower Gel & Body Lotion menawarkan aroma segar dan mewah kepada si pemakai.
Mandian dan losyen dengan wangian kegemaran Amri Yahyah ini diformulasi khusus untuk para jejaka yang sentiasa
sibuk dan aktif tetapi masih mementingkan penampilan metropolitan.

Gel mandian ini diperkaya dengan ekstrak Aloe Vera yang mampu membersihkan kulit secara lembut sambil menjaga
kelembapan asas kulit dan memberikan kesegaran luar biasa semasa dan selepas penggunaan untuk anda tampil bersih dan yakin.

Losyen badan yang dirumus khas dari gabungan hebat ekstrak Minyak Vitamin E, Minyak Vitamin A, Minyak Rosehip dan
Minyak Bunga Matahari membantu memberi kelembapan berpanjangan, menghaluskan kulit sambil melindungi kulit dari
radikal bebas.

Tampil Hebat dan Bergaya Persis Amri Yahyah! " << for more info! 


Berbanyak Terima Kasih kepada Pihak Yang Membuat Contest ni .... 
Dan berbanyak2 Terima Kasih pada Pihak Penaja Cosmoderm !
 


4 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah.... terima kasih !! heee :)

      Delete
  2. pergh untungnyeeeeee..nak jvk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.... heee nak jgk ke?? nnti kalau ada contest lagi awak join tau! :P

      Delete

Shiny Gold Star